• Kultúra
Tóth Balázs

Megér­ke­zett a Fran Pa­lermo első ani­má­ciós kisfilmje, amit rá­adá­sul Henri Gonzo je­gyez!

A moz­gal­mas 2018-as évet egy még ka­lan­do­sabb idő­szak kö­veti: ha­zánk el­ső­számú jungle-rock ze­ne­kara ugyanis stú­dió­zás­sal in­dí­totta az esz­ten­dőt, így ha­ma­ro­san va­do­natúj da­lo­kat is hall­ha­tunk tőlük. Ennek első elő­fu­tára a De­mons On The Beach című track.

A Fran Palermo nemrégiben egy live videóval összegezte eddigi fennállásának legpörgősebb koncertidőszakát, most pedig egy új fejezetet nyitnak, hiszen ígéretük szerint a nyári fesztiválszezonig még több új dallal jelentkeznek.

Ennek első lenyomata a Demons On The Beach, amit a zenekar tavaly novemberben mutatott be élőben a közönségnek, most viszont itt a stúdióverzió is, ráadásul rögtön egy zseniális animációs klip kíséretében. Ennek egyébként több különlegessége is van: az egyik, hogy a főszereplő sombreros alak – aki egyébként saját démonai elől menekül a videóban – már többször felbukkant különböző kisfilmekben a zenekar Instagramján és Facebookján. További érdekessége, hogy a történetet a zenekar frontembere, Henri Gonzo vetette papírra, és a Piros Animation csapattal közösen pedig aztán megalkották ennek a fura figurának a történetét.

„A klipben tulajdonképpen pontosan azt látjuk ami a dal szövege. Egy belső harc a szorongással, pánikbetegséggel, félelemmel…mindennel ami a fejünkben van és gyötör minket.”

-mondta el Henri Gonzo.

A legnagyobb rajongók pedig biztosan azonnal kiszúrják a kisfilmben elrejtett számtalan „easter egg”-et: több korábbi zenekari borító is el van rejtve benne. Illetve a történet a Mos Eisley-hoz hasonló, fura lények olvasztótégelyének tűnő kocsmából indul – és ott is ér véget -, ami a Crocodile Juice Bar nevet viseli, pont úgy, mint a zenekar idénre tervezett lemeze!

Mindez még csak a kezdet – április 27-én az Akváriumban hetedik születésnapját ünneplő csapat ugyanis rengeteg meglepetéssel, illetve vadonatúj, korábban még sosem hallott dalokkal készül a tavaszi klubszezon legnagyobb koncertjére!

A Facebook eseményt itt tudod megnézni, jegyeket itt tudsz rendelni.

Kommentek:

Top 0