• Belföld
Faktor

Megdöbbentő fordulat, módosította vallomását az inárcsi gyilkos

Azt állítja, hogy önvédelemből szúrta nyakon az ügyintézőt.

Fotó: MTI-Mihádák Zoltán

Fotó: MTI-Mihádák Zoltán

Módosított vallomásán, és egy megdöbbentő kijelentést tett az inárcsi gyilkossággal gyanúsított Cs. Attila. Azt állítja, hogy önvédelemből szúrta nyakon az ügyintézőt - írja a Bors.

Cs. Attila és felesége 59 millió forint adósságot halmoztak fel, emiatt már árverezés alatt állt a házuk. Mivel a kilakoltatás már a nyakukon volt, a férfi a Dabasi Család- és Gyermekjóléti Szolgálathoz fordult segítségért, ahol V. Andrea dolgozott. Azonban az asszonynak nem sikerült szállást találni nekik, így Andrea figyelmeztette őket, hogy szólnia kell a gyámügynek. Ami ezután történt a hivatal különálló épületében, azt a férfi állítólag többféleképpen adta elő vallomásában.

A TV2 Tények arról beszélt, hogy Cs. Attila mészárlásra készült, a 44 éves, háromgyerekes anyuka után a gyámügyeseket és a végrehajtót is meg akarta gyilkolni. A támadó szerintük ezt állította először a nyomozóknak. Később azonban már változtatott a vallomásán és jogos védelemre hivatkozott. Ami azt feltételezi, hogy a nő támadt rá először és ő így hárította el. A helyieket megosztja ez a védekezés, sokan felháborodtak ezen a kijelentésen.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Egy másik hivatali dolgozó korábban viszont azt nyilatkozta, hogy Attilát nem ismerte agresszív embernek.

    Kommentek:

    Top 16