• Belföld
Faktor

Megalázta, ütötte-verte fiait egy tatabányai nő

Éveken keresztül bántalmazta és elhanyagolta gyerekeit a 39 éves tatabányai nő.

Súlyosan sérültek érzelmileg annak a 39 éves tatabányai nőnek a gyermekei, aki éveken keresztül bántalmazta és elhanyagolta fiait.

Az édesanya egyedül nevelte 2001-ben, illetve 2012-ben született fiait. Nagyobb gyermekének magatartási problémái voltak, ám az asszony a kezelések során felírt gyógyszereit nem váltotta ki, majd vizsgálatra sem vitte vissza, mert úgy gondolta, csak neveletlen. Nem foglalkozott a fiával, végül egyre rosszabb lett közöttük a viszony, majd megszületett a második gyermek is.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A nagyobbik fiúnak saját magának kellett mosnia a ruháit, és csupán egyetlen melegítője és pólója volt, ezeket viselte egész héten. Iskolatáskát sem kapott, így szatyorban hordta a tanszereit az iskolába. A nő sokszor rábízta a fiúra kisöccse felügyeletét is, emellett nem járt sem iskolai, sem az óvodai szülői értekezletre, az anyák napi ünnepségekre kétszer a nagyobbik testvér ment el helyette.

    2012 nyarán a kicsit védelembe vette a gyámhatóság, mert a vádlott dohányzás közben etette, rosszul kötötte be a babakocsiba, ahonnan kiesett. Nagyobbik fiát rendszeresen verte, kiabált vele, trágár kifejezésekkel illette.

    A nő ellen vádat emeltek kétrendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt, az asszony így egytől hét és fél évig terjedő szabadságvesztésre számíthat - írta a 24.hu.

    Kommentek:

    Top 16