• Külföld
Faktor

Még mindig Portugáliában lehet az eltűnt Maddie, "valakinek tudnia kell, pontosan hol"

Egy ex-magánnyomozó szólalt meg a kislány ügyében kapcsolatban.

Forrás: Europress-Melanie Maps/AFP

Forrás: Europress-Melanie Maps/AFP

Megszólalt a detektív, aki egykor aktívan részt vett a több mint egy évtizede eltűnt kislány, Maddie felkutatásában. David Edgar azt állítja: a gyermek még életben lehet és valaki Portugáliában biztosan tudja, pontosan hol van.

A magánnyomozó szerint Maddie ügye egy igazán rejtélyes eset, de még mindig van remény, hogy megoldódik - írja a The Sun. Az ex-detektív szerint még lehetséges az áttörés a nyomozásban, de ehhez kell valamilyen külső tényező. Edgar elmondása szerint akkor van esély a gyerekrabló kilétének felderítésére, ha mondjuk a tettes meghal, és egy ismerőse - aki eddig talán félt, de nyomasztja a bűntudat -  kitálal a rendőrségen. De élve is elkaphatják az elkövetőt, ha például összeveszik egy bizalmasával, aki aztán feladja őt a hatóságoknál.

A detektív arról is beszélt, hogy megérzése szerint Maddiet még mindig Portugáliában rejtegetik valahol - a kislánynak pedig talán fogalma sincs arról, hogy világszerte keresik. Edgar ugyanis elképzelhetetlennek tartja, hogy bárki észrevétlenül ki tudta volna vinni a kicsit az országból. És mint mondja, "vannak emberek Portugáliában, akik tudják, mi történt".

EZT IS AJÁNLJUK:

    Maddie szülei 11 év keresés után is hiszik, hogy lányuk előkerül. Edgar szerint jogosan reménykednek, hisz amíg nem találják meg a testét, addig bármi elképzelhető.

    A legfrissebb adatok szerint egyébként a rendőrség több mint 15 millió dollárt(több mint négymilliárd forint) költött a gyerek keresésére, de a nyomozás nem vezetett eredményre.

    Mint ismert, Maddie a szállodai szobájukból tűnt el hároméves korában, 2007-ben, amíg szülei a közelben vacsoráztak. Több teória is napvilágot látott azóta, többen tudni vélik, hogy emberrablók áldozata lett a gyerek, sokak szerint azonban maguk a szülők gyilkolták meg - utóbbit ők persze tagadják.

    Kommentek:

    Top 16