• Külföld
Maksa Mónika

Meg lehet venni az elnököt az interneten, ingyen szállítással

Abdel-Fattáh esz-Szíszit, Egyiptom elnökét az eBayről lehet megredelni. Az egyik felhasználónak az államfő egyik kijelentése után jutott eszébe, hogy eladja az elnököt.

Egyiptom államfője azt mondta, hogy az ország gazdaságának megmentése érdekében ha lehetséges lenne, saját magát is eladná. Valakit megihletett a kijelentésével, és feltette őt az eBayre. Ebben a beszédében egyébként az elnök azt is kérte az egyiptomiaktól, hogy adományozzanak az alapítványoknak.

Az ajánlat.

Az ajánlat.

Az eBay felhasználót, dr_motown-t Ahmed Ghanimként azonosították be. Ghanim egyiptomi politikai aktivista, aki az Egyesült Államokban él. Az oldalra az elnököt úgy tette fel, mint „némileg használt” terméket a „fura cuccok” (Weird Stuff) és a „tök bizarr” (Totally Bizarre) kategóriákba sorolva őt.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A termékleírás pedig a következő:

    A tábornagy maga jelezte, hogy ha segítene az, hogy eladja magát, nem habozna és megtenné. Szóval érte és az emberiségért tesszük ezt. Kérjük, ajánlja fel segítségét Egyiptomnak, hogy visszaszerezhesse politikai és gazdasági függetlenségét… nem bánja meg!

    Az RT News szerint az ajánlatot szerdán már levették az oldalról, több mint 100 ezer dollárnál zárult a licit.

    Ahmed Ghanim 2004 óta használja az eBayt. A férfi leírása szerint az elnököt már használták korábbi tulajdonosai, de ingyenes szállítás jár hozzá. Azt írta, hogy a terméknek „nincs értéke”, ezért a vevőkre bízta, hogy meghatározzák az árát.

    Top 16