• Krimi

Még egy lányt ájultan találtak a Balaton Sound-on, így mentegetőzik a zenekar

Hat lányt vitt az öltözőjébe a kanadai zenekar, közülük 3 összeesett, valószínűleg a drogok hatására. A fiúk elmenekültek, magukra hagyták a lányokat.

Kiderült: összesen 6 lányt vitt az öltözőjébe a kanadai DVBBS nevű formáció a Balaton Sound-on. A 6 lányból 3-an rosszul lettek, ketten az öltözőben estek össze, a harmaik lány pedig a WC-n lett rosszul. A többi lány elszaladt, ahogy a kanadai testvérpár is lelépett, magukra hagyták eszméletlen rajongókat, az esetről senkinek sem szóltak. A Borsnak egy informátor számolt be a részletekről.

"Biztonságban érezték magukat, hiszen sokan voltak. Megbíztak a vendéglátóikban, hiszen ők sztárok, mindig jófejek.

Sokszor látunk olyat, hogy a sztárok rajongó lányokat visznek be magukkal, aztán egy gyors szex után egy dedikált pólóval el is engedik őket. De ilyen aljasságot még nem látott a szakma, hogy ájultan otthagyjanak bárkit a földön.

A Balaton-parti kórházban ahova a lányokat a mentő vitte, hírzárlatot rendeltek el. A lap úgy tudja szintetikus drogokat találtak a fiatalok szervezetében.

A Blikknek a zenekar közleményt juttatott el. A közleményben ártatlanságukat bizonygatják, sőt még jobbulást is kívánnak a lányoknak.

„Megdöbbenve értesültünk arról, hogy a fesztivál résztvevői közül többen olyan esemény részeseivé váltak, amely miatt kórházba kerültek. A hatósággal természetesen együttműködünk.

A rendőrség megerősítette: nem volt semmilyen kapcsolat köztünk és a fenti incidens között, így elutazhattunk. A marihuana birtoklási eljárásban természetesen elérhetőek maradunk, hogy tisztázzuk az állításokat. Jobbulást kívánunk a megbetegedett áldozatoknak.”

Kommentek:

Top 0