• Belföld

Nagyot hibáztak Lagzi Lajcsi ügyében a rendőrök

Sms-ben hívta meg a koncertjére azokat a rendőröket Lagzi Lajcsi, akik hónapokon keresztül lehallgatták őt. A rendőrség nagyot hibázott, ugyanis nem maradt titokban, kik azok akik lehallgatták a zenészt.

Első nyilvános fellépésére Galambos Lajos meghívta az őt lehallgató rendőrtiszteket, a zenész ugyanis az iratokból megtudta, kik és mennyi ideig hallgatták le.

Ez érthetetlen, mert a lehallgatást végző rendőr kiléte szigorúan bizalmas információ. A zenész először felhívta a rendőrt, aki miután Lajcsi bemutatkozott, lecsapta a kagylót. A trombitaművész ezután egy SMS-ben, mosolygós fotóval illusztrálva meghívta „megfigyelőt” a koncertjére, írja a Blikk.

EZT IS AJÁNLJUK:

    "Borzalmas érzés, hogy hónapokon keresztül, az életem minden pillanatát lehallgatták. Hogyan vallottam szerelmet a feleségemnek, hogyan beszélgettem a gyermekeimmel. Most nem mutatta meg magát egy megfigyelőm sem, bár lehet, hogy megbújtak valahol – mondta a Blikknek Galambos Lajos. Lagzi Lajcsit áram, gáz és víz lopással gyanúsítják, 2015. szeptember 24-én tartóztatták le és január végén szabadult a börtönből.

    Top 16