• Külföld
Faktor

"Mondják meg a férjemnek, hogy szeretem!" - kérte a nő, miközben a medve marcangolta

Hátborzongató hívást bonyolított le egy Marylandi segélyhívó diszpécsere: egy idős nő búcsúvallomását hallgatta végig, miközben a nőt egy hatalmas medve marcangolta.

Illusztráció

Illusztráció

"Rám támadt egy medve, itt fekszem az úton. Siessenek, eltöri a kezemet és a lábamat. Vérzek, és meg fogok halni! Mondják meg a férjemnek, hogy szeretem!"

- mondta a 63 éves Karen Osborne, miközben egyre nagyobb tócsában gyűlt körülötte a saját vére.

A nő éjszaka ment ki az utcára, mert a szomszédban egy kutya folyamatosan ugatott - ekkor rátámadt a medve. Az állat eltörte Osborne egyik karját, és többször is megharapta a fejét, valamint a törzsét. Csodával határos módon azonban a nő mégis túlélte a támadást, bár sebeit több mint 70 ötléssel varrták össze az orvosok - írja a Metro.

Mint a nő mesélte, először próbált védekezni, többször is a támadó medve arcába vágott, majd halottnak tettette magát. A medve azonban ezek után sem hagyott fel a támadással. Mint kiderült, a folyamatosan ugató kutya miatt vált agresszívvá a medve - a kutya a kölykeit védve többször is megharapta a medve hátsó lábát, az asszony pedig pont ekkor került a vadállat látóterébe.

Kommentek:

Top 0