• Külföld
Faktor

Megbosszulta a szakítást, a férfi legnagyobb kincsét tette tönkre

Elég viharosra sikerült a pár egymástól való elválása.

A menő Wall Street-i bankár, Guy Gentile és a huszonnégy éves orosz modell, Kristina Kuchma másfél éve jártak együtt, Gentile épp arra készült, hogy kezdőtőkével segítse Kuchma új vállalkozásának beindítását. Végül ez nem történt meg, a férfi ugyanis váratlanul szakított a nővel, aki viszont nem hagyta annyiban a dolgot. A férfi százezer dolláros, azaz több mint huszonhatmillió forintos Mercedesét beparkolta egy medence aljába.

SMS-ben meg is írta Gentilének, hogy meglepetés várja a kertben. A negyvenegy éves pénzember – aki egyébként az FBI informátora lett, hogy megússza a szövetségi vádemelést egy 2007-es spekulációval kapcsolatban – halálra rémült, amikor meglátta a medence alján az autót:

Majdnem megállt a szívem, mert azt hittem, ő is benne ül az autóban. Abban a pillanatban egyáltalán nem érdekelt a kocsi. Aztán, miután felfogtam, hogy nincs a kocsiban, dühös lettem, hogy ezt művelte az után, hogy annyi mindent tettem érte. Kidobtam őt, ő meg kidobta a kocsimat.

Gentile azt is elmondta, hogy laza vacsorára indultak, amikor a nő előállt a terveivel. Közölve, hogy terhes – csak éppen nem gyerekkel, hanem egy start-up ötletével: egy marketinges céget akart létrehozni, amihez semmi másra nem volt szüksége, csak egy nagylelkű, ötvenezer dolláros ajándékra a férfitól:

Mire én: Tudod, mit? Rossz pasit szemeltél ki. Ha olyan fickót akarsz, aki csak úgy pénzt ad a kezedbe a semmire, akkor valamit elnéztél.

– mondta el a bankár, aki ott az étteremben szakított. A nő nem fogadta jól a hírt már akkor sem: egy csésze forró zöld teát loccsantott a férfi arcába. Kuchma ezután felmarkolta a kocsikulcsot, és elviharzott. Nem sokkal később hívták ki a rendőröket a helyszínre, ahol egy csapatnyi munkás több mint négy órát töltött azzal, hogy kihalássza a vízből az autót – írja az Independent.

Kommentek:

Top 16