• Sport
Faktor

Eszméletlenül esett össze a pályán a győri focista, súlyos műtétek várnak rá

A fiatalnak betört a koponyája, ezért implantátumot kap.

Ököl nagyságú törött csontot vettek ki a győri focista, Koszó Balázs koponyájából, akin életmentő műtétet hajtottak végre - írja a Bors.

A győri kórház szubintenzív osztályán kezelik Koszót, aki egy szabadrúgás után ütközött a ceglédi kapus Mursits Rolanddal. A 29 éves védő eszméletlenül zuhant a földre, beroppant a ha­lántékcsontja, és életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. Implantátumot kap a koponyájába.

"Még csövek lógnak ki a fejéből, vérváladékot szívnak ki belőle, és gépekre van kötve, de a körülményekhez képest jól van" – tájékoztatta a lapot a focista édesapja. A focista a balesetből semmire sem emlékszik, nem is értette, miért kell megműteni, ment volna haza.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az apa az internetről tudta meg, mi történt a gyerekével: "2-0-ra vezettek, és megnéztem volna, hogy kik lőtték a gólokat, erre azt írták: mentő a pályán, Koszó súlyosan megsérült. Azonnal szóltam a feleségemnek, hogy baj van" – emlékezett vissza.

    A fia koponyáján egy ököl nagyságú darab sérült a bal oldali halánték mögött, amit ki is kellett szedni. Két hónap múlva helyeznek be egy implantátumot, ami már nem az első lesz neki. Korábban volt egy arccsonttörése, ott a bal szeme alá helyeztek be egy darabot.

    Koszót várhatóan már a hétvégén hazaengedik, ám minimum fél év kihagyás vár rá, aztán ősszel egy Petr Cech-féle védősapkában léphet újra pályára.

    Kommentek:

    Top 16