• Külföld
Faktor

Másodszor csípte meg férfiasságán egy pók a vécén ülő férfit

Nem túl gyakori eset, hogy valakit a vécén ülve pont a férfiasságán csípjen meg egy mérgespók - az azonban még ritkább, hogy valakit öt hónap eltéréssel kétszer csípjen meg egy pók. A vécén, ugyanazon a testrészen...

Fotó: Europress / Ian Waldie - Getty Images

Fotó: Europress / Ian Waldie - Getty Images

"Jelenleg én vagyok az ország legszerencsétlenebb embere. Ez a tipikus "Ezt nem hiszem el!" eset. Csak ültem a vécén, és éreztem, hogy valami megcsíp - pont úgy, mint az első alkalommal"

- mesélte a BBC-nek a 21 éves Jordan.

A férfi azt mondta, hogy mivel az első alkalommal egy mobilvécében csípte meg a pók, azóta szinte nem is mert ilyen illemhely közelébe menni. Most azonban nem nagyon volt választási lehetősége, ráadásul a vécét aznap reggel takarították, ezért úgy gondolta, nincs oka félni.

"Direkt átnéztem a vécét, majd leültem, és pillanatok múlva már éreztem is a fájdalmat."

A férfit mindkétszer egy építkezésen csípte meg egy-egy pók: első alkalommal egy halálos mérgű vöröshátú pók, a mostanit viszont még nem azonosították. Jordant a kollégái azonnal kórházba szállították - a férfi szerint míg az első alkalommal aggódtak érte, most már végig viccelődtek. Néhány nap múlva elengedik a kórházból. Mint mondta, egy életre elment a kedve a mobilvécéktől.

Kommentek:

Top 0