• Belföld

Nagyon hideg lesz - megint jön a hó

A következő napokban is hideg, téli idő várható. Helyenként mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, többfelé még napközben is maradnak a mínuszok. Emellett napsütésre, néhol havazásra, ónos esőre is számítani lehet.

Hétfő reggelig a Zempléni-hegység környékén, a Tiszántúlon és az Alpokalján viharos szélre lehet számítani. A középső országrészben viszont gyengébb lesz a szél - értesült az MTI az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésből. A hőmérséklet általában mínusz 8 és plusz 1 fok között alakul, de az Északi-középhegységben, illetve Komárom-Esztergom megyében mínusz 14 és mínusz 9 fok közötti értékek is lehetnek.

Kedden eleinte napos idő várható, majd több lesz a felhő, de hó és eső nem valószínű. A hőmérséklet mínusz 12 és plusz 1 fok között alakul. Szerdán felhős lesz az idő, néhol kisebb havazás is lehet. Aznap mínusz 9 és plusz 3 fok között alakul a hőmérséklet.

Illusztráció.

Illusztráció.

Csütörtökön és pénteken nem várható hó vagy eső, ellenben sok lesz a napsütés. A hőmérséklet csütörtökön mínusz 11 és 0 fok, pénteken mínusz 12 és plusz 3 fok között alakul. Szombaton viszont északkeleten havazás, nyugaton eső, néhol havas eső, ónos eső is lehet. A hőmérséklet mínusz 9 és plusz 4 fok között valószínű. Vasárnap napközben már mínusz 4 és plusz 2-7 fokig melegszik a levegő.

Top 0