• Belföld
Faktor

Marad a felhős idő, holnap havazhat is - képgaléria

Holnap itt-ott havazhat, aztán jövő hét kedden 17 fokig melegszik az idő, ám csütörtökön újabb lehűlés jön.

Ma napközben nyugaton és délen javulhatnak a látási viszonyok., de Észak-Magyarországon, az Alföld északi részén és Pest megye egyes részein tartósan megmarad a köd. Éjszaka beborul az ég, sokfelé eshet eső, 1-8 fok lesz, északkeleten lesz a leghidegebb.

Ködben Budapest - Kattintásra galéria nyílik!

Ködben Budapest - Kattintásra galéria nyílik!

Vasárnap felhős, borult idő várható, de a főváros térségében és az Északi-középhegység területén csak elvétve eshet. Hajnalban nyugatira fordul a szél, ami először a Dél-Dunántúlon, majd a déli óráktól északon és keleten is mérséklődik. Késő este a Pilis, az Északi-középhegység magasabb részein, és kis eséllyel az Észak-Alföldön is az eső átválthat havas esőre, vagy akár hóra. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul. Délelőtt legmelegebb a Dél-Dunántúlon lehet – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A jövő héten többnyire felhős, vagy erősen felhős idő valószínű. Csütörtökön süthet ki nagyobb területen a nap. Először többfelé, majd elszórtan lehet eső. Jelentős eső az ország 30 százalékán várható. Északa 1 és 7 fok között alakul a hőmérséklet, nappal kedden 10 és 17 fok közötti, csütörtökön azonban már csak 4 és 9 fok közötti időre lehet számítani.

Top 0