• Kultúra
Faktor

Már több mint 40 ezer jegyet adtak el a megújult Játékkészítőre

Nagyon sikeres a magyar mese-alapanyagból készült musical. Akár a tavalyi rekordot is megdöntheti a teljesen megújított Játékkészítő- a szervezők legalábbis erre számítanak.

Fotó: A Játékkészítő hivatalos oldala - ajatekkeszito.hu

Fotó: A Játékkészítő hivatalos oldala - ajatekkeszito.hu

A Játékkészítő kiugróan jól teljesít. Tavaly összesen 12 előadást tartottak, és mindez négy nap alatt 45 ezer nézőt vonzott. Az idei előadásokra pedig eddig már több mint 40 ezer jegyet adtak el.

„Még tíz nap van a bemutatóig és azt látjuk, ha ilyen sebességgel fogynak a jegyek, elérhetjük, sőt meg is haladhatjuk a tavalyi csúcsszámot, hiszen a SYMA csarnokba több néző is elfér”

mondta Illés Gabriella, a Játékkészítő producere. Ezúttal ugyanis ezen az új helyszínen tartják majd az előadásokat.

Az idei Játékkészítő azok számára is tartogat meglepetést, akik már 2014-ben is látták a musicalt, ugyanis most nem a tavalyi produkciót ismétlik meg. A darabnak szinte minden elemét megújították, és új dalokkal és szereplőkkel is bővült a darab. Idén például Vastag Csaba és Stohl András is megjelenít egy-egy mesekaraktert. Az előadás egyébként a költségvetésében is rekordernek számít.

A jegyekért azonban igyekezni kell, ugyanis a nagy siker ellenére sem játsszák majd a tervezettnél többször a musicalt.

„Nagyon örülünk, hogy idén is nagy a hazai érdeklődés, de a mostani 12 előadáson túl már nem tervezünk többet itthon” 

-közölte a producer, és azt is hozzátette, egyre több visszajelzést kapnak, hogy a Játékkészítőt külföldön is szívesen fogadnák.

Szeretné Ön is megnézi a különleges előadást? Most a Faktor.hu nyereményjátékán egy 4 fős családi jegy is az Öné lehet. Kattintson a Facebook-oldalunkon található játékért!

Top 0