• Külföld
Faktor

Már két évtizede minden nap a McDonald's-ban eszik az idős pár, ez az oka

"Úgy érezzük az épület, a bútorzat része vagyunk."

Az angliai Bath-ban van egy különleges McDonald’s. Már minden alkalmazott ismeri a 80-as éveiben járó Tom és Pauline Jonest, akik 23 éve minden nap meglátogatják a gyorséttermet.

Csak akkor nem mennek oda enni, ha nyaralnak, de akkor is betérnek egy McDonald’s-ba - írja a Mirror. Az idős pár mindenkinek csak ajánlani tudja a gyorséttermet, és szerintük az nem igaz, hogy rossz következménye lenne az egészségre. Ők ugyanis a mai napig fittek és karcsúak, bár ehhez hozzátartozik, hogy minden nap 4 kilométert gyalogolnak a McDonald’s-hoz.

Reggel fél kilenckor veszünk itt egy kávét, aztán körbenézünk a boltokban. 10 körül visszajövünk és eszünk egy snacket, legalábbis mi úgy hívjuk.

Tom szinte mindig Big Mac-et rendel, Pauline ennél változatosabban dönt, ő is szokott Big Mac-et rendelni, de van, amikor inkább Chicken McNuggets-et vagy BBQ-s csirke wrapet kér.

Annyira barátságos. A személyzet mindig olyan segítőkész. Úgy érezzük az épület, a bútorzat része vagyunk. Mintha tudnák mindig, kik vagyunk, olyan kedvesek.  Olyan ez nekünk, mint egy második otthon

– mondta Pauline, aki azt is elárulta, hogy délelőtt szeretnek az étterembe menni, mert akkor nincsenek olyan sokan.

Kommentek:

Top 0