• Sport

Messi játszhat a Real Madrid ellen

Szeptember 26-án sérült meg Lionel Messi, azóta nem edzett a csapattársaival. Az orvosok két hónap kihagyást mondtak az argentin játékosnak, aki - úgy tűnik - tényleg meggyógyult. Messit benevezik a Real Madrid elleni meccsre.

Fotó: Europress - JOSEP LAGO / AFP

Fotó: Europress - JOSEP LAGO / AFP

Egy hete írtunk arról, hogy Lionel Messi a vártnál gyorsabban gyógyul, már akkor is elképzelhetőnek tartották, hogy az argentin sztár felépül sérüléséből a Real Madrid elleni meccsre.

Akkor Messi még egyedül futott és végzett labdás edzéseket, de a héten már a csapattal edzett. Messi térde a Las Palmas ellen sérült meg, a bal térdében a belső oldalszalag elszakadt.

A Barcelona óvatos, mert bár mindenki azt szeretné, hogy Messi a pályán legyen november 21-én, de ki akarják zárni a további sérülés esélyét. Spanyol lapértesülések szerint emiatt kicsi az esélye annak, hogy Lionel Messi a kezdőben kap helyet, de valószínű, hogy a cserepadon már ott lesz.

A Barcelonának jelenleg 27 pontja van a spanyol bajnokságban, ezzel az első helyen állnak. Mögöttük három pontos lemaradásban van a Real Madrid, és négy ponttal követi őket az Atletico Madrid.

Lionel Messit idén jelölték az idei Puskás-díjra is.

Top 0