• Külföld
Faktor

Megerősítették: ők a manchesteri robbantás áldozatai

Eddig 8 áldozatot sikerült azonosítani a manchesteri robbantásban meghaltak közül.

Eddig huszonketten vesztették életüket, amikor öngyilkos merénylő robbantott egy tinik által látogatott koncerten Manchesterben.

Az áldozatok azonosítása folyamatban van. Szerdán már tudni lehetett biztosan, hogy életét vesztette a 18 éves Georgina Callander, a 8 éves Saffie Rose Roussos, a 26 éves John Atkinson. Éjjel pedig még több áldozat kilétére derült fény.

A szerda hajnali órákban erősítette meg a hírt Charlotte Campbell, hogy a tévében is keresett lánya, a 15 éves Olivia is az áldozatok között van.

"Nyugodj békében kedvesem, drága, gyönyörű kislányom, Olivia Campbell. Olyan nagyon, nagyon hamar elvettek tőlem, már messze jársz és az angyalokkal énekelsz. Mosolyogj tovább. Anyu nagyon szeret"- írta ki a tini édesanyja a közösségi oldalakra.

De életét vesztette két barátnő is, a 44 éves Alison Howe és a 43 éves Lisa Lees is, akik a gyermekeikért mentek a manchesteri arénához.

A robbantásban életét vesztette a diáklány, Megan Hurley is, aki a testvérével volt a koncerten. A fiú, Bradley súlyosan megsérült. A lányról a nevén kívül semmit nem lehet tudni, egy adománygyűjtő oldalon említette meg egy édesanya, hogy a fia a kislánnyal járt iskolába és a lány is meghalt a terrortámadásban.

Kelly Brewster is meghalt a támadásban. Az asszony unokahúgával ment a koncertre, a testével védte a gyereket, ezért vesztette életét.

Saffie Rose Roussos a testvérével és az édesanyjával volt a koncerten. Az édesanyja még mindig életveszélyes állapotban fekszik a kórházban, a család pedig nem tudta közölni vele, hogy kislánya már nincs többé.

Kommentek:

Top 0