• Krimi
Faktor

Ömlött a vér a 12 éves kezéből, amikor rendőröket hívott, így mentette meg szüleit

Egy 12 éves lány segített börtönbe juttatni három betörőt, akik betörtek a lány otthonába és machetét szorítottak a torkához.

A 12 éves Dante Healey-t három koponyamaszkos figura ébresztette fel január 2-a éjjelén manchesteri otthonában.

A 32 éves Michael Cannanon maszk volt, és fegyverének pengéjével Dante édesanyját, Lisa Booth-ot és a nő párját, Carl Malonét is arra kényszerítette, hogy arccal a földön feküdjenek. Társai, a 40 éves Patrick Caffrey, és a 30 éves Dean Richardson addig átkutatták a házat.

Illusztráció.

Illusztráció.

Az ítélethirdetés után a kislány elmondta a Metrónak, hogy a fiatalok körében népszerű Snapchaten küldött videókat, amikor zajt hallott a házban. Egyből hívta a rendőrséget, amikor édesanyja sikolyát hallotta.

A kislány megpróbált elmenekülni, de az egyik betörő megragadta és a machetét a nyakához szorította. A gyerek védekezett, így a keze sérült meg, és mindene csupa vér lett. A rendőrök nemsokára megérkeztek, elfogták a támadókat, akiket az édesanya is ismert, korábban máshova is betörtek már.

Mindhárom férfi beismerte a betörést, és csütörtökön börtönbe került. Cannan 15 éve börtönt, Caffrey és Richardson 14, illetve 13 évet kaptak.

Kommentek:

Top 0