• Belföld
CsR

Magyarul beszél, és lehet, hogy nő a Teréz körúti robbantó

Élesedik a kép a Teréz körúti robbantóról, a Bors szerint magyarul beszél. Információik szerint nem sokkal a robbantás után nekiment egy biztonsági őrnek, akitől elnézést kért, magyarul.

Egyre több információ derül ki a Teréz körúti robbantóról. Arról korábban a Faktor is írt, hogy a merénylő a detonáció után kapucnira cserélte sapkáját. Most kiderült, az elkövető cipőt is cserélt, úgy hagyta el a helyszínt.

A Bors szerint már azt is tudni lehet, hogy magyarul beszél, ugyanis úton a Blaha Lujza tér felé beleütközött egy kidobóba az egyik szórakozóhely előtt és elnézést kért, méghozzá tisztán, érthetően magyarul. Az ügyészség a Bors értesülését nem cáfolta, de nem is erősítette meg.

Bár kezdetben a rendőrség közleményében az állt, hogy férfi az illető, az ügyészség mára a "keresett férfit" személye változtatta, ezért az sem kizárt, hogy nő robbantott a Teréz körúton. A Blikk arról ír, hogy a legsúlyosabban megsebesült 23 éves rendőrjárőrnőt felébresztették a mesterséges altatásból, felismerte hozzátartozóit.

Kommentek:

Top 0