• Krimi
Faktor

Magyar sérült a halálos szlovéniai tömegbalesetben - videó

Egy magyar sérültje is van a Szlovéniában szombat délután történt tömegbalesetnek, amelyben legalább hetven gépjármű ütközött össze a Ljubljanából Koperbe vezető autópályán.

A Faktor is írt róla korábban, hogy tömegbaleset történt a szombat délután Szlovéniában. Hetven autó ütközött össze. Most az is kiderült, hogy magyar sérültje is van a balesetnek.

Erről a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatta az MTI-t vasárnap hajnalban A minisztérium előzetes értesülése szerint összesen 15 magyar állampolgár - 3 autó és egy kamion - érintett a balesetben. Egy embert könnyebb sérülésekkel kórházba vittek.

A ljubljanai konzul folyamatos kapcsolatban van a magyar sérülttel, a szlovéniai nagykövetség pedig nyomon követi az eseményeket. A nagykövetség felvette a kapcsolatot az összes magyar érintettel, az ő hazajutásuk megoldott.

A minisztérium arra kér minden esetleges további érintett magyar állampolgárt, hogy jelentkezzen a ljubljanai nagykövetség ügyeleti telefonszámán (+38651634220). A sűrű köd miatt történt tömegbalesetben hírügynökségi jelentések szerint négyen meghaltak és mintegy harmincan megsérültek.

Top 0