• Belföld
Faktor

"Ha 18 éves leszel, felvállallak!" - magyar politikus üzenetét találták a meggyilkolt lány telefonjában

Az egyik parlamenti párt alelnökének tartós kapcsolata volt a féltékenységből brutális kegyetlenséggel meggyilkolt lánnyal. "Ha 18 éves leszel, felvállallak!"

Újabb kínos ügy részese lett Vona Gábor elnökhelyettese a Jobbikban. Mint ismeretes, Janiczak Dávid a közelmúltban trágár szavak kíséretében nemi erőszakkal fenyegette meg egyik beosztottját. Az ügyben büntetőeljárás is indult.  

A zavaros ügyeiről elhíresült Janiczak, akit Vona a nemzeti radikális Novák Előd helyett emelt be az elnökségbe, most még  kínosabb helyzetbe hozta a Jobbikot, adta hírül a Bors.

Rendőrségi iratok, nyomozati jegyzőkönyvek tanúsága szerint ugyanis

tartósan köze volt egy, a közelmúltban brutális kegyetlenséggel féltékenységből meggyilkolt lányhoz.

Szerelemféltésből ölték megSokan emlékeznek az esetre, amikor Borsodnádasdon, a templom melletti vízgyűjtő aknában találták meg a 17 éves K. Csenge meztelen holttestét.A gyilkossággal gyanúsított B. Roland állítólag szerelemféltésből, drog és alkohol befolyása alatt követte el a gyilkosságot.

Az ügyben Janiczak Dávidot is kihallgatta a rendőrség, mert a lány telefonjában egy titokzatos SMS-t találtak, amit a Jobbik alelnöke küldött Csengének. Az áll benne, hogy „ha elmúltál 18 éves, felvállallak”. Az üzenet nyilvánvalóan többre utal, mint alkalmi ismeretségre, inkább egy olyan kapcsolatot jelez, melyben az egyik fél azért küzd, hogy nyilvánosan is felvállalják...
Kommentek:

Top 0