• Külföld
Faktor

Magyar nő terrorizálja a lakókat Rómában

Pokollá teszi a békés lakók életét egy idős ma­gyar nő az olasz fővárosban.

Az itáliai sajtó által Andreinának nevezett, 62 éves B. P. Andreát korábban már az érintett környékről is kitiltották – hiába. A na­­pokban kénytelenek voltak újra letartóztatni a Gianicolense negyedben.

Andrea szabályosan terrorizálja korábbi szomszédait: 2010-ben kezdte, betörte a ház előtt parkoló autóik hátsó szélvédőjét, rájuk támadt, inzultálta őket. Az olasz csendőrség az első ál­lampolgári bejelentésekre elfogta, és ezután elvileg a környékre sem tehette volna be a lábát, de mindig visszatér.

A nő még a társasházban lakott, amikor a biztonsági ka­merák felháborító felvételeket készítettek róla. Andreának öt nagytestű kutyája van, és ha a szomszédok megfélemlítéséről volt szó, az állatokat is gátlástalanul felhasználta.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az egyik felvételen egy kisebb testű, védtelen kutyát támadnak meg az ebei. A másikon az egyik szomszéd ajtaját nyomják be. A halálra rémült lakó felháborodottan hadonászik, de hiába, a magyar nőt egyáltalán nem érdekli a szomszédok nyugalma. Olyan képsor is akad, amin egy zacskó kutyagumit hajít le az emeletről a lépcsőházba.

    Az nem derül ki a sajtójelentésekből, hogy mit ártottak – ha ártottak – a szomszédok az idős nőnek. Valószínűleg már azzal is vétettek, hogy egyáltalán léteznek - írta a Bors.

    Kommentek:

    Top 16