• Külföld
Faktor

Magyar kamionos okozta a német élsportoló halálát

Ketten meghaltak abban a balesetben, amelyet egy magyar kamionos okozott Düsseldorf mellett.

Súlyos tömegkarambol történt csütörtök reggel a nyugat-németországi Ratingennél az A3-as autópályán, Düsseldorf mellett.

7 óra 30 körül a több kilométeres dugóban álló autókba ro­hant egy vegyszereket szállító kamion, amit egy 41 éves ma­gyar sofőr vezetett a Tag24 be­számolója szerint. A kamion óriási erővel tarolta le az előtte álló kocsikat, amelyek egymásnak csapódtak, és métereket sod­ródtak. Az első kocsit teljesen maga alá gyűrte a kamion. Egy 34 éves férfi vezette, aki azonnal meghalt, a tűzoltók nagyon ne­he­zen tudták csak kivágni a roncs­ból.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A helyszínről mentőhelikopter vitt kórházba életveszélyes állapotban egy 65 éves nőt – ő a második autó sérültje volt – és szintén felismerhetetlenre tört piros autójából egy 26 éves férfit. A nő életéért jelenleg is küzdenek, de a fiatalember még aznap elhunyt a kórházban. Német sajtóértesülések szerint az első osztályú tollaslabdacsapat BC Beuel kapitánya volt az áldozat, Erik Meijs. Éppen a reggeli edzésére tartott. Halálát azóta a klub is megerősítette, kiemelve, hogy hatalmas tehetséget vesztettek el, a holland fiatal tavaly bajnok lett hazájában - írta a Bors.

    Kommentek:

    Top 16