• Sport

Magyar játékos is bekerült a torna álomcsapatába

A magyar labdarúgó-válogatott Portugália ellen 3-3-as döntetlent játszott az Európa-bajnokság utolsó csoportmeccsén. Ezzel az eredménnyel a csoport első helyén végzett Magyarország, és kiderült, hogy Belgium lesz az ellenfél a legjobb tizenhat között. A Francia L'Equipe szerinte egy magyar játékos is a csoportkör legjobbjai közt volt.

Fotó: Europress - Ian Walton/Getty Images

Fotó: Europress - Ian Walton/Getty Images

Kleinheisler László bekerült a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének álomcsapatába a francia L'Equipe sportnapilap összeállításában.

A magyar válogatott 22 éves középpályását a lap már az első forduló legjobbjai közé is beválasztotta. Kleinheisler az osztrákok ellen (2-0) kezdőként 79 percet töltött a pályán, az Izland elleni találkozót (1-1) végigjátszotta, a Portugáliával szembeni meccset (3-3) viszont csak a cseresorból nézte - írja az MTI.

A L'Equipe cikke kiemeli, hogy a német Werder Bremen játékosa gólpasszt adott az osztrákok ellen, illetve mérkőzésenként átlagosan 3 kapura lövése és 3,5 kiharcolt szabadrúgása volt.

Az Európa-bajnokság csoportkörének álomcsapata a L'Equipe szerint:

McGovern (északír) - Meunier (belga), Verthongen (belga), Schär (svájci), Hummels (német) - KLEINHEISLER, Modric (horvát), Kanté (francia), Krychowiak (lengyel), Perisic (horvát) - Bale (walesi)

Kommentek:

Top 0