• Külföld
Faktor

Magyar étterem miatt szenvedett agykárosodást a híres tévés, tönkrement az élete

A fiatal nő rendelt, majd nem sokkal később kómába esett.

Gondatlan volt az étterem. (Képünk illusztráció.)

Gondatlan volt az étterem. (Képünk illusztráció.)

Egy brit tévés producer életét tönkretette egy magyar étterem, amikor figyelmetlenségből mogyorót is tartalmazó ételt szolgáltak fel az arra allergiás nőnek. 

Amy May Shead három évvel ezelőtt járt Magyarországon. A 29 éves nő egy budapesti étteremben evett barátaival, de rendeléskor jelezte, hogy mogyoróallergiája van. A Daily Mail szerint a nő a felszolgált csirkéből csak egy falatot evett, majd rohamot kapott. A nála lévő injekciók sem használtak, Shead kómába esett - írja az Index. Mivel a tévés agya nyolc percen keresztül nem jutott oxigénhez, ez maradandó agykárosodáshoz vezetett.

Az azóta kerekesszékhez kötött nő hétfőn szerepelt a This Morning című tévés műsorban, amelynek korábban ő maga volt a producere. A nő beszélni sem tud, csak pislogással kommunikál. A műsorban a szüleivel jelent meg, ahol ők elmondták: kampányt indítanak, hogy a repülőgépeken ne lehessen mogyorót felszolgálni. Tudomásuk volt ugyanis egy gyerekről, akinek a körülötte felnyitott mogyorós zacskók miatt lett rohama.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Kommentek:

    Top 16