• Kultúra
Faktor

Szövődmények alakultak ki a népszerű színésznél, nem tudták megmenteni

A tragikus hírt a színész családja jelentette be.

78 éves korában elhunyt Frank Vincent, a Maffiózók tévésorozat és a Nagymenők című film sztárja. A színész, aki számos tévésorozatban és Martin Scorsese több filmjében is szerepelt, szívroham után fellépett szövődmények következtében halt meg szerdán. Családja közleménye szerint békésen távozott.

A TMZ korábban azt írta, hogy Vincent a múlt héten szívinfarktust kapott. Egy New Jersey-i kórházban hajtottak végre rajta nyílt szívműtétet, amelynél azonban komplikációk léptek fel.     A színész a massachusettsi North Adamsban született, és apja ösztönzésére, aki amatőr színész volt, egészen korán bekapcsolódott a szórakoztatóiparba. Első színészi feladatát 1975-ben a Ralph DeVito rendezte Death Collector című filmben kapta. Scorsese ez alapján válogatta be a Dühöngő bika szereplőgárdájába.

Több mint 40 éves pályafutása alatt számos alkalommal bízták rá maffiózók szerepeit, közülük a legismertebb a Nagymenőkben Billy Batts megformálása volt - írja az MTI. Vincent a színészet mellett zenélt: zongorán, trombitán és dobon is játszott, eredetileg profi zenésznek készült. Olyan énekesek felvételein dobolt, mint Paul Anka, Del Shannon vagy Trini Lopez. Producerként is dolgozott, továbbá írt is. Ő a szerzője az A Guy's Guide to Being A Man's Man című kötetnek.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Kommentek:

    Top 16