• Sport

Ebben a luxushotelben készül a magyar válogatott az EB-re - fotók

A pénteki nyitónapon elfoglalja főhadiszállását a magyar válogatott a Tourettes-ben, a Terre Blanche Hotel Spa Golf Resortban, egy ötcsillagos szállodában.

A festői környezetben elterülő helyszín korábban az egykoron James Bondként a filmvásznon tündöklő skót színész, Sean Connery tulajdonában is állt. A szálloda az internetes oldalán található leírás szerint ötcsillagos, a 3200 m²-es sport- és wellnessrészlegen fedett és nyitott medencék, két tenisz-, hatalmas golfpálya és fit­neszközpont is rendelkezésre áll.

A 115 lakosztályos szálloda minden igényt kielégít.

„A nemzeti csapat szálláshelyének kiválasztása az európai szövetség előírásainak és a szakmai stáb szempontjainak teljes figyelembevételével történt – írta korábban a magyar szövetség honlapja. – Azért a délkeleten található helyszínt választotta az MLSZ vezetése, mert itt, a szakmai és logisztikai szempontok megvalósulása mellett a szövetségnek rendkívül kedvező árat is sikerült kiharcolnia. Bár a hotel nem a tenger partján fekszik, közel van a repülőterekhez, illetve az A8-as autópályához.” - írja a Blikk.

Top 0