• Krimi
Faktor

Kalasnyikovval lövöldözött egy férfi a kiskunhalasi ügyészségen

Egy férfi egy kalasnyikovval lövöldözött a kiskunhalasi ügyészségen. Az ügyészt akarta megölni, aki az ő ügyében kedvezőtlen vádiratot készített.

Az ATV tudósítója szerint a kiskunhalasi ügyészség épületében lövöldözés volt reggel 9 óra körül, egy férfi rontott be kalasnyikovval. Az ügyészt, Téglás Pétert szerette volna meggyilkolni, mert az ügyében szerinte kedvezőtlen vádiratot készített.

forrás: MTI/Donka Ferenc

forrás: MTI/Donka Ferenc

A legújabb információk szerint a kalasnyikovos férfi egy dobozban próbálta meg bevinni a gépfegyvert az ellenőrzőkapun. Amikor a biztonsági őr észrevette, a férfi a dobozból elővette a fegyvert, és túszként maga elé fogta az őrt. Elindult az ügyészség felé, azt mondta, Téglás Pétert keresi. A baon.hu szerint ezután a másik biztonsági őr hátulról fegyverezte le a férfit. Ekkor lőtt egy sorozatot a levegőbe. Egy rendőr bilincselte meg végül a fegyverest, aki közben eszméletét vesztette. Mentőt hívtak hozzá.

Téglás Péter a halasinfo.hu-nak azt mondta a támadás után: a biztonsági őr és ő maga  is ünnepelhet, mert újjászülettek.

Ezt pedig az ATV-nek mondta Téglás Péter ügyész a támadás után:

A Halasinfo értesülései szerint a támadó a kiskunmajsai B. János, aki a Facebookon rendszeresen korrupcióval és az ügye eltussolásával vádolta a vezető ügyészt. A baon.hu pedig azt írja, hogy B. János 2012-ben felrobbantotta a fészerét, miközben egy csőbombát akart szétfűrészelni.

Fazekas Géza ügyészségi szóvivő az MTI-nek elmondta: az első információk szerint senki sem sérült meg. Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség a rendőrséggel együttműködve jár el, az esetről a későbbiekben adnak tájékoztatást, amint a nyomozás érdekei lehetővé teszik.

A Téglás Péterrel készült másik videót ITT nézheti meg a Faktoron.

Top 0