• Belföld
Faktor

Karácsonykor még jobban legyen résen, addigra szabadul Repülős Gizi

A 91 éves asszony több mint 200 bűncselekményt követett el.

Fotó: MTI-Krizsán Csaba

Fotó: MTI-Krizsán Csaba

Karácsony előtt három nappal szabadul a börtönből a hírhedt besurranó tolvaj, K. Sándorné, ismertebb nevén Repülős Gizi - értesült a Blikk. A 91 éves asszony több mint 200 bűncselekményt követett el, életéből 17 évet rabként töltött.

December ­21-én azonban lejár legutóbbi, 71 napos büntetése, amelyet azért kapott, mert az általa az utóbbi időben elkövetett szabálysértések miatt kiszabott pénzbüntetést nem fizette be.

A Blikk szerint Repülős Gizi jelenleg a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet lakója, ám napjait idős korára való tekintettel nem egy cellában, hanem az úgynevezett gyengélkedőn tölti.

Nagyon kedves, barátságos öreg néni, aki sokat olvas. Minden mozdulatán látszik, hogy otthonos számára a börtönök világa, pontosan tudja, mikor mit kell tenni, milyen szabályokat kötelező betartani. Soha senkivel nem balhézik, az őrökkel nagy tisztelettel beszél, de a többi rabbal sem volt összetűzése

– árulta el a Blikknek egy asszony, aki nemrégiben szabadult. Repülős Gizi legutóbbi „akciójáról” augusztusban számoltunk be, akkor Tatabányán trükközött. Akkor is egy hihetőnek tűnő mesével próbált bejutni egy idegen otthonába, hogy aztán kifossza azt. Utóbbi alkalommal azonban a házőrző kutya elzavarta az asszonyt.

Kommentek:

Top 0