• Krimi
Faktor

17 lopást követtek el egy nap alatt - videó

Azért jött Magyarországra a három román állampolgár, hogy lopjanak: 17 üzletben sikerült is nekik. A rendőrök többek között édességet, parfümöket és szemüveget is találtak az autójukban.

Lopási szándékkal jött Magyarországra az a három román állampolgár (egy 24 éves nő, egy 33 éves és 42 éves férfi), akik egy nap alatt 17 üzletből különböző termékeket tulajdonított el. A rendőrség az elkövetők gépkocsijában édességeket, parfümöket, karórát, sportcipőt, szemüveget, alkoholt és további illatszereket is talált – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrség azután fogta el a tolvajokat, hogy egy nyírkarászi bolt alkalmazottai bejelentést tettek. A három elkövető közül a két férfi ugyanis december 13-án betért az üzletükbe, az eladóknak pedig rossz előérzetük volt, ezért elővigyázatosságból felírták az Audijuk rendszámát. Utólag kiderült, hogy jól tették, mert a két férfi távozása után észrevették, hogy eltűnt öt doboz csokoládé: a biztonsági kamera rögzítette, hogy ők vitték el.

A rendőrség Gyulaháza közelében bukkant rá az elkövetőkre. A kihallgatásuk során elmondták, hogy először Nyíregyházára mentek, ahol az egyikük több boltba is bement és különböző termékeket lopott el, a másik kettő addig az autóban várta. Ezt követően Kisvárdára, majd Nyírkarászra utaztak, ahol szintén hasonló módon követtek el bűncselekményeket.

Az elkövetők beismerő vallomást tettek, 17 rendbeli üzletszerűen elkövetett lopás megalapozott gyanújával vették őrizetbe őket, és kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat.

Kommentek:

Top 0