• Belföld
Faktor

Kiakadtak az utasok, éjjel ellopták az értékeiket a poggyászból Ferihegyen

Több külföldi is panaszkodott, de egy Írországban élő magyar pár is érintett.

Január 19-én több utas is azzal jelentkezett, hogy a Liszt Ferenc repülőtéren kinyitották feladott csomagjaikat és abból értékeket vettek ki - írja a 444.hu.

A portál több esetet is idéz. Egy dél-koreai utas panasza miatt a budapesti dél-koreai nagykövetség január 19-én figyelmeztető posztot tett közzé a Facebook-oldalán, leírva, hogy az utóbbi időben több koreai utas értékei tűntek el a budapesti reptéren.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Ugyanezen a január 19-ről 20-ra virradó éjszakán a Facebook-bejegyzése alapján egy Giorgio Stegner nevű utas bőröndjét is meglopták.

Illetve egy Írországban élő és Dublinból éppen hazalátogató magyar házaspár is megírta a portálnak, hogy a feleség karika- és eljegyzési gyűrűje is eltűnt.

A portál felkereste az ügyben a reptéri rendőrséget - ők még nem reagáltak, illetve a Budapest Airportot is. Válaszuk szerint a Budapest Airport munkatársai az érkező utasok poggyászaival semmilyen formában nem találkoznak. Az utasok ki-be szállítását és a poggyászok ki-be rakodását a légitársaság alvállalkozói, a földi kiszolgáló cégek végzik. A beérkező panaszokat illetékességből minden esetben továbbítják az érintett szervezeteknek.

Kommentek:

Top 0