• Külföld
Faktor

Betört az étterembe, megevett 11 banánt, majd elaludt

A betörő egy Long Island-i salátabárt nézett ki magának, hogy ott jóllakjon. A The Sexy Salad nevű étterem tulajdonosai a betörő ámokfutása utáni reggel elképedve látták, hogy a salátabár fel van forgatva.

Vissza is nézték a biztonsági kamera felvételeit, de csak nevetni tudtak rajta, amikor látták, hogy a tolvaj részeg volt vagy füvet szívott. Ráadásul még a helyszínt sem tudta elhagyni, mert miután egy csomó dolgot megevett, a kapucnis férfi egy kukába pisilt, majd a földre feküdt szundítani.

Végül még időben felébredt, mert a hely tulajdonosai reggel már nem találták őt ott, bár karórája és jogosítványa az étteremben maradtak.

John Robertson, a hely tulajdonosa azt mondta a történtekről, hogy nevetve nézte végig a felvételeket, mert még sosem látott olyat, aki ennyire részeg lett volna, és így rajongott volna a banánért.

Úgy számoltuk, hogy megevett 11 banánt, 9 vagy 10 zacskó csipszet és nem is tudom mennyi málnás szeletet és muffint.

- mesélte a férfi a történteken szórakozva.

A 19 éves tettes másnap édesanyjával tért vissza a helyszínre, mert annyira rosszul érezte magát amiatt, amit tett. Robertson pedig nem jelentette fel őt – írja a Metro.

Kommentek:

Top 0