• Belföld
Faktor

Ezért akarta külföldre vinni 11 éves diákját a békési tanár, akivel szexuális kapcsolata volt

A tanár és a fiú azért akartak külföldre menni, mert itthon már nyomoznak a viszonyuk miatt.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Londonba akart szökni 11 éves tanítványával egy békési tanár, hogy ott új életet kezdjen a kisfiúval. A Kékfény bűnügyi magazinműsor hétfő esti adásából kiderült: a tanár és a fiú azért akartak külföldre menni, mert itthon már nyomoznak a viszonyuk miatt.

A középiskolában informatikát és robotikát tanító tanár általános iskolásoknak szakkört tartott, itt ismerte meg a kisfiút. Egyre közelebb kerültek egymáshoz, a fiú egyre több időt töltött a tanárnál, később szexuális kapcsolat alakult ki köztük - írja a Bors.

A tanár és a fiú nyáron buktak le, amikor a fiú szülei gyerekük telefonjában szexuális tartalmú üzeneteket találtak. A szülők akkor feljelentették a tanárt, akinél házkutatást tartottak. Elvittek két laptopot és egy számítógépet, melyeken gyerekpornográf felvételeket találtak. A tanárt gyanúsítottként hallgatták ki, de szabadlábon védekezhetett. Szeptembertől viszont ismét katedrára állhatott.

A fiam ebből nem fog fel semmit. Nem tudom, mit tett vele ez a tanár. Amikor elolvastam az üzeneteit, nem akartam hinni a szememnek. Megmutattam a rendőröknek, egyből vizsgálat indult. A fiam én rám haragszik, mert megtettem a feljelentést. Nem tudja, hogy mitől óvtuk meg. Nem tudom, mikor jön rendbe a kis lelke, és hogy mikor tér vissza hozzám

– nyilatkozta a Kékfénynek a kisfiú édesanyja. Hozzátette, akkor tűnt fel neki, hogy valami nincs rendben a fiával, amikor gyereke egyre ellenségesebb lett a családjával, a tanárt ezzel szemben istenítette.

Miután kiderült a viszony, a fiút eltiltották a tanártól, de titokban tartották a kapcsolatot. A tanár mindeközben kitervelte, hogyan kezdhetnének új életet a kisfiúval. Hamis igazolványokat rendelt magának és a gyereknek Egyiptomból több százezer forintért. Levágta a fiú haját, befestette a szemöldökét és még piercinget is adott neki. Két héttel ezelőtt autót bérelt, amivel együtt utaztak Szolnokra. A kisfiút azért nem keresték éjszaka a szülei, mert a gyerek azt mondta, hogy a nagymamájánál alszik. Szolnokról vonattal mentek Budapestre a reptérre. Apa-fia párosnak adták ki magukat, úgy tettek, mintha kirándulni indultak volna az Egyesült Királyságba.

Az iratokat vizsgáló személyzetnek viszont feltűnt, hogy az igazolványok hamisak. A tanár végül beismerte a hamisítást, és hogy a szülők tudta nélkül, de a kisfiú beleegyezésével akartak külföldre menni. A gyereket hazavitték, a férfit pedig másnap bíróság elé is állították. A tanárt gyorsított eljárásban embercsempészés, családi jogállás megsértése és okirat-hamisítás miatt egy év nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Jelenleg előzetesben van, amíg a kisfiúval való viszonyát vizsgálja a rendőrség.

A rendőrök írásban és személyesen is értesítették az iskola igazgatóját, aki a műsorban tagadta, hogy tudott volna az ügyről.

Kommentek:

Top 0