• Krimi
Faktor

Születésnapján öntötték le savval a gyönyörű lány arcát, a tettes nem mondja el, miért csinálta

Resham Khan és Jameel Mukhtar savas támadás áldozata lett június 21-én. Támadójuk most feladta magát, de vallomást nem tett.

A londoni lány és unokatestvére együtt szerette volna ünnepelni Resham 21. születésnapját, ám nem sokkal az indulás után megtörtént az érthetetlen támadás – adta hírül a Mirror.

A két fiatal autóba ült, ám nem jutott sokáig, egy piros lámpánál ugyanis egy férfi az autójukhoz lépett, és a letekert ablakokon át valamilyen savas anyagot fröcskölt az utastérbe. A lány és unokatestvére súlyosan megsérült, a fiú el is vesztette az eszméletét.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Később a lány nyilvánosságra hozta a képeket arról, hogy milyen roncsolást végzett az ismeretlen tette, a fiatalnak az arcán, kaján és a hátán is súlyos sérüléseket okozott a maró anyag.

    A hatóságok hiába keresték, a tettest, akinek motivációja ismeretlen volt. Az elkövető végül a múlt héten feladta magát. A 24 éves John Tomlin a Scotland Yard szerint maga sétált be egy rendőrőrsre, és bevallotta a tettét, de az még mindig nem derült ki, hogy miért csonkította meg a két fiatalt.

    Kommentek:

    Top 16