• Krimi
Faktor

Borzalom a jó hírű környéken: kegyetlenül bántak a dadával, holttestét megpróbálták elégetni

A fiatal bébiszittert szóban és fizikailag is bántalmazta egy francia pár. A fogva tartott nőnek még enni sem adtak.

Egy Londonban élő francia pár hétfőn állt bíróság elé, mert azzal vádolják őket, hogy megölték szintén francia bébiszitterüket, majd elégették a holttestét. A vád szerint éheztették és bántalmazták a 21 éves Sophie Lionnet-et.

A 35 éves Sabrina Kouider és a 40 éves Ouissem Medouni fogolyként tartotta a fiatal nőt londoni lakásukban. A tárgyaláson bűnösnek vallották magukat.

Lionnet elszenesedett holttestét szeptember 20-án találták meg, ekkor tartóztatták le a párt. A rendőröket azért riasztották a szomszédok a helyszínre, mert sűrű füstöt láttak fölszállni a hátsó kertből a jó nevű környéken.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az áldozatnak több csontja is el volt törve, többek közt a szegycsontja, bordái és állkapcsa is, de halálának pontos okát nem lehetett kideríteni, miután a pár megpróbálta elégetni azt. A fiatal nő több hónapon át szenvedett a rossz bánásmódtól.

    Kouider eleinte azt állította, hogy Lionnet-nek az ő exbarátjával, az egykori Boyzone tagjával, Mark Waltonnal volt viszonya. Azt is mondta, hogy Walton pedofil, de az ügyészség minden kijelentését hamisnak találta.

    Lionnet halála után októberben Londonban csendes felvonulást tartott a nő 30 barátja és hozzátartozója. Szülei a hétfői tárgyaláson is részt vettek – írja a The Local.

    Kommentek:

    Top 16