• Külföld

Lógó hassal fotózta magát a fitneszmodell, szülés után így teljes az élete

Taryn Brumfitt 3 gyerekes édesanya, aki maga is elkezdte utálni a szülés után megereszkedett testét. Kigyúrta magát, versenyen is részt vett, hogy elégedett legyen önmagával. Végül úgy döntött: vállalja a testét úgy ahogy van, és erről fotót is készített.

Taryn Brumfitt egy éven át járta a világot, különböző nőkkel találkozott, azt szerette volna megtudni, miért nem tudják elfogadni a saját testüket a nők.

Azt vette észre, a testutálat szinte járványként terjed, a nők mindent megtesznek azért, hogy szebb legyen a testük, bármit bekapkodnak, bármilyen főzetet megisznak.

Folyton elégedetlenek, vagy az álluk túl éles, vagy a mellük túl kicsi, mindig találnak maguknak valamilyen problémát, ami elvonja a figyelmüket számos fontos dologtól. Taryn Brumfitt szinte küldetésének érzi, hogy megtanítsa a nőknek, hogyan érezzék jól magukat a bőrükben. Ezért elmesélte a saját történetét. Elmondta, hogy ő is undorodott magától. Folyton a tükör előtt állt, és nézegette magát. Gyűlölte amit látott, hiszen a 3 gyerekes anyának a szülések után nagyon megváltozott a teste. Csíkjai lettek, lógott a hasa és a melle is.

Már úgy volt, hogy plasztikai műtétnek veti alá magát, amikor rájött, ha ezt megteszi, nem fogja tudni arra tanítani a lányait, hogy szeressék a testüket.

Edzeni kezdett, két év múlva egy fitnesz versenyen is részt vett, lapos hassal, tökéletes testtel. De semmi sem változott, ugyanúgy utálta magát, és akkor rájött, el kell fogadnia a testét úgy, ahogy van. Megtette, azóta jól érzi magát, sőt: egy képet is feltöltött, amin előbb tökéletes testtel, majd megereszkedett hassal látható.

A fotót rengetegen like-olták, és Taryn Brumfitt sok köszönőlevelet kapott - írja a huffingtonpost.com  

Kommentek:

Top 0