• Kultúra
Faktor

Lóci Ját­szik az Ak­vá­ri­um­ban!

Áp­ri­lis 13-án az Ak­vá­rium NagyHall-jában ad kon­cer­tet a Lóci Ját­szik. Szom­bat 13 névre ke­resz­telt ese­ményre új mű­sor­ral és szá­mos meg­le­pe­tés­sel ké­szül­nek.

Tavaly az összes fesztiválon kiderült, hogy senki nem táncol jobban, mint Lóci…

Ennek örömére első idei budapesti nagykoncertjükre már egy teljesen új repertoárral, és új kalandokkal várják a rajongóikat. Szombat 13 névre keresztelték az eseményt a 13. szám címe után.

A dal különlegessége az, hogy még nem is létezik, hiszen ezen a csodálatos szombat estén a közönség bevonásával fogják megírni. 

Fotó: Nagy Márton

Fotó: Nagy Márton

„Mindig is szerettem volna közönség kórust használni, és eszünkbe jutott, hogy erre remek alkalom a több mint ezer főt befogadó Akvárium koncertünk.

Egy izgalmas kísérlet és pompás szórakozás lesz ez számunkra és a közönség számára is!

– mesél Lóci a meglepetésről, amivel készülnek. 

A koncert vendége Törőcsik Franciska színésznő lesz, aki Lócival együtt a Városmajori Gimnáziumban végzett. Egy gyönyörű balladát fognak közösen előadni, melynek címe ’A plakát’.

„A legújabb lemezre készült duett egy szakítás lezárásáról szól: avagy hogyan látjuk magunkat közös tárgyaink szemszögéből, ha már nem vagyunk együtt? Franciskával nagyon jó együtt énekelni, mert látszik rajta, hogy minden porcikájával ki akarja fejezni a dal mondanivalóját, és nem csak elénekli a dallamot, amit kapott. Az igazi, vérbeli színésznők mindig lenyűgöznek!” – fejti ki Lóci.

A csapat legújabb lemeze az idei év végén jelenik meg, de elöljáróban már április 13-án az Akváriumban is hallhatunk dalokat róla élőben. 

Jegyekért ide kattints!

Kommentek:

Top 0