• Krimi
Faktor

Brutális gyilkosság a szülői házban: a nappaliban hagyta barátnője holttestét

Egy brit férfi követett el gyilkosságot még tavasszal, majd megpróbált egy másik nővel összejönni.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Életfogytiglani börtönt kapott Mark Mahoney, aki barátnője, Vikki Hull édesapjának házában végzett a liverpooli Hull-lal. A gyilkosság után pár órával a férfi már egy másik nőnek üzente, hogy kapcsolatot akar vele, pedig Hull-lal még közös gyermekük is született.

Mahoney áprilisban ölte meg kislánya anyját, miután egy családi grillezésből hazaértek. Hull édesapja nem sokkal éjfél után feküdt le aludni a ház emeletén található szobájába, de amikor hajnal háromkor lement a földszintre, eszméletlenül találta 29 éves lányát a kanapén, egyből mentőt hívott.

A nő párja megverte és fojtogatta is hat hetes kislányuk anyját, majd elmenekült a házból. Egy barátjánál éjszakázott, akinek csak annyit mondott: „nagyon durván elb**ztam”.

A másik nőnek aznap hajnalban küldött üzenetei pedig bizonyítékként szolgáltak a bíróság előtt. A címzett egyébként élőben még sosem találkozott Mahoney-val, Birminghamben él, de néhány órával később válaszolt a férfinak, aki azt kérdezte tőle, hogy készen áll-e egy kapcsolatra. A nő csak egy aggódó üzenetet írt.

A férfi később a saját anyjával is beszélt, aki épp a kisbabára vigyázott egy másik házban. Végül az asszony győzte meg Mahoney-t, hogy adja fel magát. A tettes életfogytiglant kapott, és leghamarabb 15 év és 219 nap múlva szabadulhat – írja az Independent.

Kommentek:

Top 0