• Külföld
Faktor

Megrázó részletek: zokogva jelentették a segélyhívón a népszerű énekes halálát

A rendőrök átkutatták a lakást, de nem találtak búcsúlevelet.

Fotó: Europress-Patricia De Melo/AFP

Fotó: Europress-Patricia De Melo/AFP

Mint azt megírtuk, múlt hét csütörtökön találták meg a 41 éves Chester Bennington holttestét otthonában. Azt azonban nem lehetett tudni, hogy ki értesítette a rendőrséget a tragédiáról. Most azonban közzétették a segélykérő telefonhívást.

A felvétel alapján a Linkin Park frontemberének holttestére a házvezetőnő talált rá, aki zokogva közölte az éppen akkor a házhoz érkező sofőrrel, hogy Chester halott. Az áldozat feleségének is a házvezetőnő mondta el a tragikus hírt, mert ő a tragédia idején nem volt a városban.

A rendőrség megerősítette, hogy Chester felakasztotta magát. A helyszínen fél üveg alkoholt találtak, kábítószernek viszont nem volt nyoma - írja a Mirror. A lakást időközben átkutatták, de Bennington nem hagyott hátra búcsúlevelet.

Az énekes régóta küzdött drog- és alkoholproblémákkal, ami saját bevallása szerint azért alakult ki, mert gyermekkorában szexuálisan molesztálta egy felnőtt.

A zenekar megható szavakkal, hivatalos Facebook-oldalán búcsúzott az énekestől:

Azt nem tudjuk, hogy a jövőnk milyen úton folytatódik tovább, de abban biztosak vagyunk, hogy mindannyiunk élete jobb volt miattad. Köszönjük ezt az ajándékot. Szeretünk, és nagyon hiányzol.
Kommentek:

Top 0