• Krimi
Faktor

Kisfiút fogdosott, majd a halálba zuhant a pedofil férfi

Egy 6 éves fiút molesztál szexuálisan egy felnőtt férfi, de mielőtt a rendőrök őrizetbe vehették volna, meghalt.

A 44 éves Edgar Collaguazo negyedik emeleti lakásának ablakából zuhant a mélybe, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok nem tudták megmenteni az életét - írja a Fox News.

Collaguazo New York-i lakása felét kiadta egy kisgyerekes családnak, akik a 6 éves fiúnak rendeztek szülinapi bulit - erre több kisgyerek is eljött. A zsúr vége felé az ittas főbérlő behívta a gyerekeket a szobájába, hogy ott nézzenek vele mesét. Nem sokkal később azonban az 5 éves kislány kirohant a szobából, és az édesanyja szerint nagyon furcsán viselkedett.

Mikor a nő benézett a szobába, azt látta, hogy a 6 éves kisfiú Collaguazo ölében ül, és a férfi keze a gyerek nadrágjában matat. A nő azonnal szólt a férjének és az egyik apukának, aki épp a gyerekéért jött, mire a férfiak elkezdték verni a részeg férfit, a nő pedig értesítette a rendőrséget, majd úgy döntött, a kiérkezésükig bezárja Collaguazót a szobájába.

A részeg férfi azonban menekülni akart, már öt alkalommal letartóztatták korábban, ezért kimászott az ablakon - azonban megcsúszott, és az utcára zuhant, a kórházba szállítás után életét vesztette.

Kommentek:

Top 0