• Belföld
Faktor

Lezárulhat a Fenyő-ügy? Fontos hangfelvételekre bukkantak a temetőben

Állítólag egy kisteherautónyi hangfelvétel lapult a mélyben.

A Farkasréti temetőben bukkantak rá a nyomozók azokra a jó minőségű hangfelvételekre, amelyek a P. Tamás és Gyárfás Tamás közötti, az évek során rögzített beszélgetéseket tartalmazzák.

A Magyar Idők szerint egy síremlék rejtette a felvételeket, amiket több mint 20 év alatt vélhetően P. Tamás emberei rögzítettek. Állítólag egy kisteherautónyi hangfelvétel lapult a mélyben, ám 2017-ben különválogatták a Gyárfással folytatott beszélgetéseket a többitől, azért, hogy a felvételek bizonyos részleteivel zsarolhassák Gyárfást.

A Magyar Idők arról ír, hogy a felvételek tartalma megerősíti a Gyárfás elleni alapos gyanút, miszerint ő bujtotta fel 21 éve P. Tamást, hogy ölesse meg üzleti ellenfelét, Fenyő János médiavállalkozót. Ezzel párhuzamosan P. Tamást is meg­gyanúsították, hogy ő bízta meg a szlovák maffia bérgyilkosát, Jozef Rohácot a gyilkossággal. Rohác ezért és az Aranykéz utcai, négy halottat, húsz súlyos sérültet követelő robbantásért jogerősen életfogytiglani fegyházat kapott.

Gyárfás egyébként tagadja az ellene felhozott vádakat, vallomásában azt mondta, ő már jóval Fenyő halála előtt rendezte konfliktusait az üzletemberrel.

Kommentek:

Top 0