• Krimi
Faktor

Így született a disznóvágásos történet VV Fanni haláláról

A szakértő szerint a tettes megbízásából írták a levelet.

Szakértő vizsgálta meg azt a levelet, amelyben VV Fanni haláláról írt egy ismeretlen feladó. A furcsa vallomást csütörtökön juttatták el az RTL Klub Fókusz című műsorához. A levélben a feladó azt állította, hogy Novozánszki Fanni egy disznóvágáson partidrogot kapott, és ez okozta a halálát.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

A Blikk megkereste a grafológiában nemzetközi szaktekintélynek számító dr. Lépold Józsefnét, aki az elemzése után felállította a betűk gazdájának profilját.

"Aki ezt írta, az egy ötvenes éveiben járó férfi, akinek vannak feminim vonásai. Nagyon fontos számára, hogy végre egyszer egy fontos, az ország által is ismert ügy középpontjába kerüljön, persze, csak úgy, hogy felelősséget ne kelljen vállalnia a soraiért, vagyis a kiléte ismeretlen maradjon" – kezdte a lapnak a szakértő.

"Nem lennék meglepődve, ha pszichés, mentális problémákkal már kezelték volna, a problémái azonban nem múltak el, jelenleg is fennállnak... Meglátásom szerint ez az írás a fantázia műve, amelybe belevegyített olyan elemeket, amelyeket az utóbbi hónapokban bárhol elolvashatott. Egy sikertelen emberről beszélünk, aki soha nem volt igazán népszerű, ami rettentően frusztrálja. A betűk formálása erősen mesterkélt, készítője nagyon koncentrált írás közben. Az biztos, hogy nem az elkövető írta. Hosszú évtizedek alatt rengeteg gyilkos írásképét tanulmányoztam már" – mondta el véleményét dr. Lépold Józsefné.

A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, de ő tagad. "Meggyőződésem, hogy ezt a levelet a gyanúsított megbízásából írta valaki. Különben miért nincs benne semmi konkrétum, ami valóban segítené a nyomozók munkáját? Ez egy zagyva ködösítés" – vélekedett dr. Lichy József, Fanni családjának jogi képviselője. A levéllel kapcsolatban B. László korábbi ügyvédje azt mondta, hogy biztos, hogy nem a gyanúsított vagy a családjából valaki készítette ez az írást.

A lap felkereste a rendőrséget is, hogy vizsgálják-e a levél tartalmát. Azt a választ kapták, hogy a nyomozó hatóság – a 6. §-ban meghatározott kivétellel – nem adhat olyan tájékoztatást, amelynek során a gyanúsított, a sértett, a tanú, valamint a büntetőeljárásban résztvevő egyéb személy azonosíthatóvá válik.

Kommentek:

Top 0