• Krimi
Faktor

Kegyetlenül megcsonkítottak egy kutyát: levágták az orrát és három tappancsát

Mesteri pontossággal távolították el egy kutya orrát és három tappancsát Oroszországban. Az utcán találták meg, azóta egy állatorvosi klinikán van.

Egy kegyetlen kínzó levágta az orra egy részét és három tappancsát egy kutyának Oroszországban, az orvosok Druzhoknak (oroszul "kis barátnak") becézik a körülbelül három éves állatot – írja a Metro.

Illusztráció

Illusztráció

Az állatorvosok elmondása alapján a kutyára egy férfi bukkant rá az utcán, akit kis híján sokkolt az állat állapota és sérülései.

Az orvosok szerint a csonkítás szándékos lehetett, a vágásokat nagyon precízen hajtották végre, mintha egy profi hentes csinálta volna.

A klinika egyik önkéntese, Yekaterina elmondta, hogy sebek alapján a tappancsok eltávolítása két hete történhetett, az orrot azonban nem rég vághatták le.

A kutya nagyon stresszes és sokkolt. Nagyon megijed, akárhányszor férfiak közelítik meg. Valószínűleg a kínzója is férfi volt

– tette hozzá.

A kutya szájára egy kötést helyeztek, hogy ne harapja meg a férfi állatorvosokat, illetve hogy ne nyalogassa a sérült orrát. Az orvosok szerint fel fog épülni.

Kommentek:

Top 0