• Külföld
Faktor

Letérdeltette a rendőr a férfit, majd a barátnőjét is odahívta - amikor a lány közelebb lépett, hatalmas meglepetés érte - videó

Gyorshajtás miatt állították meg a fiatal párt Minnesotában. Legalábbis a lány először ezt hitte.

Austin Urhan és barátnője, Sam Watson 7 éve alkotnak egy párt. A férfi komoly elhatározásra jutott, tervéhez a Scott megyei rendőrség segítségét kérte.

A férfit legalább 20-szor állították meg gyorshajtásért, ennek barátnője is tudatában volt. Amikor a rendőr ismét megállította gyorshajtásért, a lány is mellette ült.

A rendőr kiszállíttatta a férfit a kocsiból, majd miután megmotozta, letérdeltette a földre, és látszólag megbilincselte. A lányt is kihívta a kocsiból, majd visszament a rendőrautóhoz a kameráért - írja az Inspire More.

Minden úgy nézett ki, hogy a férfit letartóztatják, ám ekkor jött a meglepetés. A férfi hirtelen egy gyűrűt vett elő a háta mögül. Az egész akció ugyanis egy előre kitervelt lánykérés volt. A lány igencsak meglepődött, majd igent mondott barátjának. A nem mindennapi lánykérést a rendőrség tette fel Facebook-oldalára.

A Faktor korábban is írt különleges lánykérésekről. Egy férfi 148 alkalommal kérte meg barátnője kezét, miközben a nőnek erről fogalma sem volt. Egy másik férfi egy hegyre mászott fel, hogy feltegye a nagy kérdést, lejönni azonban már nem tudott. Volt olyan, aki pedig egy űrbe küldött gyűrűvel kérte meg barátnője kezét.

Kommentek:

Top 0