• Külföld
Faktor

A repülőn pisilték le a férfit, beperelte a légitársaságot

Kellemetlen utazásban volt része Daniel Cardnak, mikor Los Angelesből Newarkba repült: a mellette ülő részeg férfi felszállás után nem sokkal lepisilte őt.

A részeg férfi Card mellett ült le, majd az út során egyszer csak előkapta a péniszét, és a férfi lábára célozva pisilni kezdett. Mire a biztonsági övvel bekötött Cardban tudatosult, mi történt, a részeg férfi már vissza is aludt, annyira, hogy Card fel sem bírta ébreszteni - írja a New York Post.

Card ezek után az egyik stewardesst kérte, hogy ültessék el a részeg férfit, de ezt a nő megtagadta. Végül Card magának keresett új ülőhelyet, de az utat kénytelen volt levizelt nadrágjában megtenni.

Newarkban landolva Card azonnal rendőrt hívott, akik a részeg férfit is kihallgatták. Ő csak annyit tudott elmondani, hogy még Los Angelesben megivott legalább négy rumos kólát, de innentől kezdve nincsenek emlékei, annyira berúgott.

Card a légitársaságot, a United Airlinest perelte be, amiért felengedték a részeg utast a gépre, mikor ezt megtagadhatták volna ittas állapota miatt.

Kommentek:

Top 0