• Külföld
Faktor

Kegyetlenül megkínozta migráns barátja a fiatal lányt

A betegesen agresszív 24 éves migráns válogatott eszközökkel kínozta a francia barátnőjét, amíg az már nem bírta tovább. A krimi Nantes egyik külvárosában történt.

Jó lenne az Európában új életet kezdő migránsok boldog kapcsolatairól valamilyen hiteles tanulmányt olvasni, mert ennek hiányában úgy tűnik, hogy előbb-utóbb minden tizen- vagy huszonéves nő keservesen megbánja, ha bevándorlóval bújik ágyba.

Most éppen egy 18 éves francia lány bánta meg, hogy szerelembe esett egy 24 éves migránssal, akiről a Breibart nem írta meg, hogy honnan érkezett. 10 hónapig tartott a boldogság, amely azonban nem volt felhőtlen. A férfi egyre agresszívebben viselkedett.

Többször megverte a lányt rúddal és kábellel, leborotválta a hajának egy részét, sőt volt, hogy lobogó forró vízbe nyomta bele a kezét.

Végül a tinédzser nem bírta már tovább, és a kilencedik emeletről úgy szökött meg, hogy kötelet font a lepedőből és leereszkedett egy emeletet.A nyolcadikon lakó szomszéd pedig értesítette a rendőrséget.

Az agresszív és Franciaországban illegálisan tartózkodó migránst elfogta a rendőrség. Az ügyészség emberrablás és kínzás vádjával fogja őt bíróság elé állítani.

Kommentek:

Top 0