• Krimi

Lépcsőházban erőszakolták meg a félájult tinilányt

Úgy tettek mintha segíteni szeretnének neki, bekísérték egy lépcsőházba, felvitték a tizedikre és megerőszakolták. A lányra félmeztelenül találtak rá. A három fiút letartóztatták.

Mint arról a Faktor is írt két 18 éves és a 17 éves fiatal Debrecenben a Péterfia utcán szólított le egy lányt februárt 12-én. Néhány perccel később magukkal vitték őt a lépcsőházba, ahol erőszakoskodni kezdtek vele, majd elvették tőle mobiltelefonját és karkötőjét.

A rendőrség akkor csak annyit közölt, hogy erőszakoskodtak a lánnyal, mostanra biztossá vált, hogy meg is erőszakolták. Az utcán szólították le a tinit, aki bódult állapotban volt. Úgy tettek, mintha segíteni szeretnének rajta. A 17 éves lányt először a lépcsőház egyik félreeső részére támogatták, majd a lifttel felmentek a tizedik emeletre, ott erőszakolhatták meg. A rendőrséget valószínűleg egy, a társasházban élő férfi értesítette, aki azt mondta: a földön heverve talált rá a lányra. A lány félmeztelen volt. A tetteseket hamar elfogta a rendőrség - írja a dehir.hu.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16