• Krimi
Faktor

Agyonlőtte lánya udvarlóját, mert azt hitte, betörő

Tragédiával ért véget egy fiatal pár éjszakai randevúja: a lány apja betörőnek hitte az udvarlót, és egyetlen lövéssel végzett vele.

A 49 éves Derek Fultonnak fogalma sem volt arról, hogy 14 éves lánya éjszaka beengedte grovetowni otthonukba barátját, a 17 éves Jordan Middletont. Az apa csak zajt hallott a földszintről, és a kutyája is ugatni kezdett, ezért egyértelműnek tűnt számára: betörő van a földszinten - írja a 24.hu.

Fulton pisztollyal a kezében követte kutyáját, aki a vendégszobához vezette. Ekkor a férfi elkiáltotta magát, hogy fegyvere van, és kérte az idegent, hogy azonosítsa magát - választ azonban nem kapott.

Mikor Fulton belépett a szobába, Middleton kirontott a szekrényből, és az ablak felé menekült. Az apa mellkason lőtte a fiút, aki rövidesen belehalt a sérülésébe.

A rendőrség szerint mikor kiérkeztek, az apa épp próbálta újraéleszteni a fiút, kiürített fegyvere a konyhában volt. A 14 éves lány a lövés idején az emeleten volt.

A rendőrségi nyomozás még folyik, Fulton ellen egyelőre nem emeltek vádat. Valószínűleg meg is úszhatja az eljárást, hiszen a helyi törvények szerint a háztulajdonosoknak joguk van megvédeni magukat, ha veszélyben érzik magukat vagy a családjukat. Ebben az esetben pedig önvédelemről volt szó.

Kommentek:

Top 0