• Krimi
Maksa Mónika

Lelőtte a 8 éves kislányt a kisfiú, mert nem mutatta meg kiskutyáját

Bűnösnek talált a bíróság egy 11 éves fiút gyilkosságban, mert lelőtt egy 8 éves kislányt, miután a lány és nővére nem engedték meg neki, hogy megnézze kiskutyájukat. A fiúnak az ítélet szerint 19 éves koráig állami felügyelet alatt kell maradnia.

A bíró, Dennis „Will” Roach II azt mondta, hogy minden lehetséges körülményt megvizsgáltak, hogy rájöjjenek, miért lőtte le a lányt. A bíró szerint úgy kell a fiúval bánni és rehabilitálni őt, hogy soha ne történhessen hasonló. Azt mondta, hogy egy olyan gyereket, aki megölt egy másik gyereket, nem lehet csak úgy visszaengedni a társadalomba.

A fiút jelenleg is őrizetben tartják, amíg el nem döntik, hogy hol helyezik el. Van öt testvére, három fiú és két lány, őket az eset után rokonaiknál és az államnál helyezték el - írja az Independent.

A gyilkosság tavaly októberben történt. A fiú és a 8 éves lány ugyanabban a mobilház parkban éltek Tennessee-ben. A 8 éves lány, 11 éves nővére, és még egy 11 éves lány a szabadban játszottak és beszélgettek a fiúval, aki szobája ablakában ült.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Megkérte a lányokat, hogy hozzák oda neki a kutyát, de ők visszautasították. Ezután 12-es kaliberű shotgunnal és egy pisztollyal tért vissza. Elmondta a lányoknak, hogy fegyver van nála, de a 8 éves kislány kinevette és azt mondta, hogy nem is igaziak. Ekkor szíven lőtte a kislányt. A szemtanúk a bíróságon azt mondták, hogy a kislány percek múlva belehalt a sérülésbe.

    Anyja odarohant hozzá és felemelte, de lánya karjai között meghalt. A fiút nem tanították biztonságos fegyverhasználatra, de apjával és nagyapjával eljárt vadászni, ezért tudta használni a fegyvert.

    Top 16