• Krimi
Faktor

Brutális, ami a Hajdúságban történt: kiskorút itattak le és erőszakoltak meg az ismerősei

A lány a borból nem kért, mégis leitatták.

A Debreceni Ítélőtábla megváltoztatta az elsőfokú ítéletet: az I. rendű vádlott  büntetését 9 év fegyházra súlyosította. Az első fokon eljárt Debreceni Törvényszék márciusban szexuális erőszak miatt 8 év fegyházra és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte, J.R I. rendű vádlottat, míg társa J.R. M. 7 év fegyházat kapott.

Az ítélet ellen az ügyész súlyosbításért, a vádlottak és védőik felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett.,

A vádlottak és a sértett évek óta ismerték egymást Hajdúsámsonban. A II. rendű vádlott és a sértett között közelebbi kapcsolat kezdett kialakulni. Két évvel ezelőtt májusban az I. és II. rendű vádlott együtt italozott. II. rendű vádlottnak előre megbeszélt randevúja volt a kiskorú sértettel, de a találkozón mindkét vádlott megjelent ittasan.

A kislány csak a II. rendű vádlottra számított, de nem gyanakodott és mindhárman elmentek egy lakatlan faházhoz. Ott folytatták az italozást, a vádlottak unszolására a kiskorú lány is ivott a borból.

A lány az italtól annyira rosszul lett, hogy már felállni sem bírt. Kis idő elteltével I. rendű vádlott vetkőztetni kezdte a lányt, aki ugyan azonnal rászólt, hogy ezt ne tegye, védekezni is próbált, a II. rendű vádlott azonban lefogta a lányt és az I. rendű vádlott megerőszakolta. Az esti órákban átvitték a lányt egy másik faházba, ahol I. rendű vádlott újra erőszakoskodott a sértettel.

Kommentek:

Top 0